Tricolorii s-au reunit luni, la Centrul Sportiv de la Mogoșoaia. 

La antrenamentul efectuat, de la ora 17:00, au fost prezenți 24 dintre cei 25 de jucători convocați de selecționerul german Christoph Daum. Lipsește chiar singurul ”neamț” din lotul tricolor, Alex Maxim, care azi are meci cu Stuttgart, în Bundesliga 2. Șvabii se duelează, de la ora 21.15, acasă, cu Greuther Fuerth.

La ședința de pregătire au venit circa 500 de copii de la școlile de fotbal din București. Puștii au fost aduși cu autocare puse la dispoziție de către conducerea FRF. Care conducere, la ședința de pregătire de astăzi, a fost reprezentată doar de secretarul general adjunct Gabriel Bodescu, și de consilerul Andrei Vochin, președintele Răzvan Burleanu nefiind prin zonă.


Copii născuți 2004, anul meciului Armenia – România 1-1

Puștii care au umplut tribuna au scandat numele lui Denis Alibec, dar au țipat hotărât și refrenul ”Stanciu, vino-ncoa, salută galeria”! De asemenea, la final, copiii au avut posibilitatea să le ia autografe jucătorilor. Cei mai mulți dintre juniori erau născuți în 2004, anul meciului de pomină Armenia – România 1-1, din preliminariile CM 2006.

A existat și o problemă medicală, în lot: dinamovistul Steliano Filip a acuzat o contractură musculară și a ieșit din antrenament.

”Am simțit o durere la gambă dreapta, la meciul cu Botoșani. De mâine, mă antrenez normal” – a zis Filip (foto cu gamba jucătorului).

Lotul Românei

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra);

Fundași: Cristian Săpunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Valerică Găman (Karabükspor), Cosmin Moți (Ludogorets), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Alin Toșca (FC Steaua București), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (FC Steaua București), Iasmin Latovlevici (Karabükspor);

Mijlocași: Eric Bicfalvi (Tom Tomsk), Ovidiu Hoban (Hapoel Beer Sheva), Răzvan Marin (FC Viitorul), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Adrian Popa (FC Steaua București), Andrei Prepeliță (FC Rostov), Dorin Rotariu (Dinamo);

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Deportivo La Coruña), Claudiu Keșeru (Ludogorets), Denis Alibec (Astra).

Urmărește-ne pe Google News