Pe Wenger l-au supărat eliminarea, după doar 40 de minute, a atacantului Olivier Giroud, care a primit două cartonașe galbene de la ”centralul” român Ovidiu Hațegan. Primul – pentru proteste, iar cel de-al doilea, pentru o piedică pusă unui adversar, Daniel Ivo Pinto, fost la CFR Cluj.

Arsene Wenger a clamat, la final: “Am fost ghinioniști. La primul gol a fost ofsaid, iar cartonașele galbene au fost acordate cam dur! Primul a fost acordat ca urmare a unor proteste, l-a meritat Giroud, deși nu a faultat, ci a fost faultat la acea fază. Nu ar fi trebuit să-i răspundă arbitrului. Dar al doilea, a fost ceva accidental. Nici nu cred că l-a văzut pe adversar. Așa, ar fi trebuit să acorde o grămadă de cartonașe galbene. Nu l-am înțeles pe arbitru. Nici noi nu am fost în cea mai bună formă, dar nici arbitrul nu a fost”.

Zoran Mamici, antrenor la Dinamo Zagreb, nu are dubii. Ambele cartonașe galbene sunt justificate. Din grupă mai fac parte Olympiakos Pireu și Bayern Munchen. Bavarezii s-au impus cu 3-0 la Atena.