Astana – CFR Cluj 1-0
Evgeniy Postnikov (68)

ECHIPELE:

Astana: Eric – Rukavina, Postnikov, Simunovic, Beysebekov – Logvinenko – Tomasov, Maevski, Sigurjonsson, Murtazayev – Rotariu
Rezerve: Mokin, Muzhikov, Mubele, Pertsukh, Janga, Shomko, Khizhnichenko
Antrenor: Roman Grygorchuk  

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Culio, Hoban, Bordeianu – Deac, Omrani, Ad. Păun
Rezrve: Vâtcă, Sylla, Luis Aurelio, Mureșan, Peteleu, Rondon, Mailat
Antrenor: Dan Petrescu
Absenți: Țucudean (indisponibil), J. Fernandez, Petrila, Itu (neincluși pe lista UEFA)

Arbitru: Lawrence Visser //  Asistenți: Thibaud Nijssen, Jo de Weirdt (toți din Belgia)

Stadion: Astana Arena (30.244 locuri)

Arbitru: Lawrence Visser (Belgia)

Asistenți: Thibaud Nijssen, Jo de Weirdt (Belgia)

Rezervă: Kevin Van Damme (Belgia)

Antrenorul Dan Petrescu susţine că formaţia sa are şansa a doua în dubla cu Astana.

”Noi cu Astana pornim cu şansa a doua. Azi aveam prima şansă cu FC Viitorul şi am pierdut. Dar Astana este mult mai bună ca noi, are un buget de 50 de milioane de euro. În ultimii 4 ani a fost mereu în grupele Ligii Campionilor şi ale Europa League. La Astana nu a câştigat nici Galatasaray, nici Atletico, nici Benfica. Acolo e teren sintetic, ei sunt în plin campionat şi au 16 internaţionali în lot. Deci pornim cu şansa a doua, problema este însă că venim după o înfrângere. Nu ştiu cum să inventez ceva ca să fie totul bine”, a spus antrenorul, care a adăugat că în perioada următoare este posibil să mai fie achiziţionaţi „2-3 jucători”.

Fotbalistul Ciprian Deac a menţionat că următorul obiectiv al formaţiei sale este accederea în grupele Ligii Campionilor sau ale Europa League.

„Dacă nu ne gândim la grupe, de ce ne mai prezentăm? E clar însă că va fi foarte greu pentru că ne aşteaptă 4 tururi. Trebuie să fim concentraţi şi să ne atingem obiectivul. Iar obiectivul clubului este să accedem într-o grupă europeană”, a explicat jucătorul campioanei României.

Citește și:

Zbuciumul unei familii ai cărei copii au crescut între Spania și România: „M-am transformat într-o mamă fără trăsături pe chip”

Urmărește-ne pe Google News