Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a fost arogant cu giurgiuvenii, spunând că „nu pot concura cu noi”.

Reghecampf despre meciul de mâine…

„Este un meci cu o miză foarte mare, dar jucătorii mei sînt obişnuiţi cu presiunea. Avem 20 de fotbalişti în cantonament. Kharja, Filip, Marica, Papp, Bawab, Cojocaru pot juca şi sâmbătă. Nu vom menaja pe nimeni. Avem de unde alege. Astra este o echipă puternic, este pe primul loc de foarte mult timp şi merită felicitaţi”.

Reghecampf despre publicul de la Giurgiu și „micimea” astriștilor…

„Cei care vor plăti biletele vor susţine Steaua. Cei care au fost aduşi cu forţa pentru a mă înjura pe mine vor proceda la fel ca şi la partida din Cupa Ligii. Să fie sănătoşi, e treaba lor. Astra a pus zece suporteri să mă înjure. Nu e fair-play. Dar degeaba, nu pot pune presiune pe noi. Este o diferenţă foarte mare între aceste echipe. Nu pot concura cu Steaua. Şi ei ştiu asta”.

Reghecampf despre Alibec…

„Alibec e un jucător foarte bun, la fel şi Boldrin şi De Amorim. Alibec este foarte periculos când are spaţii, cînd are mingi. Sper să-l putem bloca”

Reghecampf despre Muniru…

”Îmi pare rău că Muniru s-a accidentat grav. Luni sau marţi va fi operat. Sper ca din vară să înceapă pregătirea cu noi. Ne pare foarte rău de el”. 

Urmărește-ne pe Google News