Imaginile au fost surprinse înainte de meci: vulpea a venit din teren, a urcat în tribuna principală a arenei cu 40.000 de locuri, s-a plimbat pe la masa presei, după care s-a dus în jos, spre vestiare. Nu e clar dacă jivina și ”văzut” ceva din partida de pe stadionul construit acum aproape șase decenii.

Luna trecută, mai multe vulpi au fost filmate trecând prin intersecții mari din București. Medicul veterinar Ovidiu Roșu, de la Fundația Visul Luanei, afirma că pe măsură ce se construiesc tot mai multe case și ansambluri rezidențiale la periferia Bucureștiului, zonele sălbatice încep să dispară, iar animalele sălbatice, ale căror habitate au fost afectate, sunt nevoie să caute soluții de supraviețuire. Așa ajung și vulpile în oraș, în căutarea hranei.

Vulpile sunt ușor de speriat. Au început să fie un pic mai impertinente și din cauza faptului că, din păcate, oamenii le hrănesc și în felul ăsta le încurajează să se apropie de zonele urbane.

Oviciu Roșu, medic veterinar:

Revenind la fotbal, la debutul lui Dan Alexa în postura de ”principal” al lui Poli, bănățenii au învins Petrolul Ploiești cu 1-0, gol Stjepan Plazonja (32).

Cu acest rezultat, ASU Poli a ajuns la 23 de puncte acumulate în 12 meciuri desfășurate în 13 etape și e pe locul 2, la un singur punct în spatele liderului FC U Craiova.

Cu 17 puncte, Petrolul a ajuns pe locul 10.

Primele șase echipe acced în play-off pentru Liga 1.

Foto: Cristian Chircă

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Urmărește-ne pe Google News