Volei feminin. Fetele de la echipa Municipalității au spulberat campioana, Știința Bacău (scor 3-0), și sunt lidere în Divizia A1 după cinci etape, cu victorii pe linie (toate în cel mai mic număr de seturi).

Handbal masculin. ”Tigrii” au învins Steaua cu 25-23, în etapa a 10-a a Ligii Naționale, și au urcat pe locul doi în Liga Națională, cu același număr de puncte ca și campioana, HCM Constanța (19).

Volei masculin. Dejul a fost o victimă sigură în fața bucureștenilor. Scorul final al meciului de duminică, 3-0 (13, 23, 23), ne scutește de orice alt comentariu. La volei, CSM București are 10 puncte din cinci etape și e în grafic, ocupând un loc în partea superioară clasamentului.

Hanbdal feminin. ”Tigroaicele” s-au jucat cu fetele de la Târgu Mureș, precum o pisicuță cu șoarecele. CSM București a câștigat cu 26-18, deși diferența putea fi și mai mare. La handbal, CSM e pe locul 3, cu 29 de puncte, însă patru puncte ne-au fost luate după ”Cazul ecusoanele”.

Baschet masculin. Steaua CSM Eximbank a câștigat duminică, scor 78-65, în fața echipei CSU Atlassib Sibiu și este pe locul trei în clasamentul Ligii Naționale numai pentru faptul că are un meci mai puțin decât primele două clasate. Steaua CSM are numai victorii pe linie (cinci).

 

Citeşte şi: EXCLUSIV / Şi Gică Popescu a scris o carte. Titlul e HALUCINANT

Citeşte şi: Vai, vai, ce dureros! ”Ăsta e piciorul meu!”

Citeşte şi: VIDEO / SENZAȚIONAL! Autogol de la jumătatea terenului 

Urmărește-ne pe Google News