Duelul feroviarilor din Liga I n-a avut acel plictisitor sfert de oră dedicat studierii reciproce a adversarului, prea des întâlnit în fotbalul nostru. Ambii combatanţi au intrat pe gazon decişi să-şi impună cât mai repede punctul de vedere. Clujenii au irosit primii ocazia de a deschide scorul, dar excelentul şut al lui Pereira de la 20 de metri a fost scos la fel de spectaculos, de sub bară, de către Elinton Andrade.

 

Meciul, întrerupt de două ori

În plin asalt la poarta rapidiştilor, campioana României l-a pierdut pe fundaşul şi căpitanul Ricardo Cadu, care n-a mai putut juca după luxaţia suferită la genunchiul stâng (18). Bucureştenii au reuşit să echilibreze disputa treptat, cerând chiar şi o lovitură de pedeapsă în prelungirile primei reprize, după ce Grigorie a căzut într-un contact cu goalkeeperul Nuno Claro.

Ninsoarea abundentă care s-a stârnit în partea secundă a convenit parcă mai mult oaspeţilor. Aceştia au ratat, însă, trei mari oportunităţi în decurs de numai trei minute, prin Djalovici, Pitbull şi Grigorie. După ce arbitrul Augustus Constantin a întrerupt de două ori partida (52 şi 73) din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, brazilianul Pitbull a irosit cea mai mare ocazie a meciului, una de-a dreptul rarisimă, nimerind bara, din plonjon, de la numai doi metri de poarta gazdelor (90)! Avea să fie şi ultima situaţie de gol, pentru că în cele nouă minute de prelungiri nu s-a mai întâmplat nimic important.

Urmărește-ne pe Google News