“Au frecat menta pe teren. Dayro, de exemplu, nu s-a văzut. Pe flancul stâng am fost morţi. Golanski a jucat fără vlagă. Kapetanos a greşit pase de doi metri, iar de Semedo, ce să mai zic, îi dai un umăr, se învârte ca titirezul. N‑are valoare. Poate să joace şi în sistemul 3-7-9!”, a răbufnit finanţatorul echipei “roş-albastre” la Antena 1. Gigi Becali s-a legat apoi şi de arbitraj: “Deciziile arbitrului Haţegan au fost luate toate împotriva Stelei. Nu a viciat meciul, dar îi e frică de Porumboiu să fluiere corect”.

Bucureştenii au pus «tunurile» pe arbitru

Şi antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a pus “tunurile” pe “centralul” partidei cu FC Vaslui, precizând: “Dacă vom fi lăsaţi să jucăm pe viitor, altfel vor sta lucrurile. Nu vorbesc niciodată de arbitraj, dar maniera lui Haţegan a semănat cu aceea de la meciul din tur, de la Vaslui. Ne-a ajuns! Meritam victoria”.

De partea cealaltă, tehnicianul moldovenilor, Viorel Moldovan, a ţinut să-l contrazică pe Lăcătuş, ripostând: “Dacă aş fi în locul lui Lăcătuş, nu aş comenta arbitrajul. Şi noi am fost dezavantajaţi”. Nici patronul echipei oaspete, Adrian Porumboiu, nu s-a lăsat mai prejos: “E caz de targă cel care spune că Vasluiul a câştigat un punct în Ghencea cu ajutorul arbitrului!”.

Urmărește-ne pe Google News