Pagubă: laptopuri şi telefoane mobile

Mai exact, două laptopuri, două telefoane iPhone şi două iPod-uri. Cei din stafful Stelei au anunţat imediat paza hotelului şi Poliţia. “Ni s-a spus că există o lege care nu le permite să pună camere de supraveghere pe holuri, ci doar în recepţia hotelului, deci e greu de aflat cine a dat spargerea”, a explicat un membru al delegaţiei roş-albastre.

Au lipici la hoţi

Nu este pentru prima oară când steliştii sunt prădaţi de hoţi. Libertatea vă prezintă câteva episoade celebre în care roş-albaştrilor li s-au golit buzunarele.

  • 1 decembrie 2008 – Un bărbat a profitat de neatenţia paznicilor şi a pătruns în hotelul Clubului Steaua. Din camerele lui Cernea şi Kapetanos au fost sustrase bunuri în valoare de 2.600 de lei.
  • 20 iunie 2011 – Steliştii au fost jefuiţi în cantonamentul din Austria. Hoţii nu au fost prinşi, dar hotelierii au returnat suma de 860 €.
  • 27 iunie 2011 – Tot în Austria, Tătăruşanu a fost păgubit din nou, dar hoţul a fost “cu bun simţ”: din 500 € pe care i-a găsit în portofel, a furat numai 300.
  • 30 iunie 2011 – Sosiţi în ţară, după cantonamentul din Austria, fotbaliştii au fost prădaţi din nou. Vestiarul din Ghencea a fost spart de hoţi şi s-au furat bunuri şi echipament sportiv. Brazilianul Tatu a rămas fără haine.

Urmărește-ne pe Google News