Cei doi suporteri ai ”cormoranilor” și-au cumpărat bilete la meciul Genk – FC Liverpool, scor 1-4, disputat, miercuri seara, în grupele din Liga Campionilor.

Numai că susținătorii grupării britanice au încurcat orașul, în loc de GenK, ei ajungând în Gent!

Culmea e că fanii nu și-au dat seama de greșeala comisă decât cu câteva minute înaintea startului jocului, când au vrut să meargă la stadion!

Cum distanța dintre Gent și Genk este de aproximativ 130 de kilometri, cei doi n-au mai avut nici o șansă să prindă ”pe viu” meciul, așa că, resemnați, s-au refugiat într-un restaurant pentru a urmări, la televizor, meciul favoriților, notează hln.be.

FC Liverpool le-a făcut o bucurie, câștigând cu 4-1 meciul cu Genk, echipă la care Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87, la scorul de 0-4.

”Gaura” din buget a fost însă considerabilă, fiecare dintre cei doi fani plătind pentru ”distracția” de la Gent 220 de euro (150 de euro biletul de tren și 70 de euro biletul de meci).

Luminis Arena, din Genk.
Ghelamco Arena, din Gent.

Invitați la meciul lui Gent

Auzind de pățania susținătorilor lui FC Liverpool, clubul Gent a anunțat, pe Twitter, că-i invită gratis pe cei doi la meciul de joi seara, cu Wolfsburg, din grupele Ligii Europa.

”Dacă îi cunoaște cineva pe cei doi sau are datele lor de contact, spuneți-le că sunt invitați la meciul nostru contra lui Wolfsburg, de diseară”, a sunat anunțul clubului Gent.

Turku, în Finlanda, în loc de Feroe!

În 2013, Petrolul a trecut fără mari emoții de Vikingur, în dubla manșă din preliminariile UEFA Europa League, cu scorul de 7-0 la general.

Totuși, nu toți fanii ploieșteni au fost încântați de tragerea la sorți.

La revenirea în cupele europene, 20 de suporteri ai Petrolului au fost convinși că echipa lui Cosmin Contra va da peste Inter Turku, din Finlanda, în Europa League. Nordicii, însă, le-au produs însă o surpriză neplăcută și au fost eliminați surprinzător de feroezii de la Vikingur.

  • În aceste condiții, cei 20 de fani au ales să facă o excursie în Finlanda, biletele de avion fiind deja rezervate de mai mult timp, astfel că Petrolul a avut foarte puțini suporteri în Insulele Feroe.

Urmărește-ne pe Google News