Alaltăieri, la prânz, după ce i-au învins pe rivalii de la Chiajna cu 3-1, jucătorii echipei Snagov (Liga a II-a), în frunte cu antrenorii şi cu Ana Maria Prodan, preşedinta clubului, au plecat la distracţie.

La finalul chefului, jucătorii lui FC Snagov au ţinut morţiş să se fotografieze alături de Ana Maria Prodan (medalion), şefa lor

Ana Maria Prodan a dat, sâmbătă, startul petrecerii imediat după ce echipa condusă de ea, FC Snagov, a reuşit să se impună cu 3-1 în faţa Concordiei Chiajna, meciul contând pentru Seria B1. La prânz, fotbaliştii au fost invitaţi la o fermă unde au tăiat cei trei porci primiţi de la primarul Snagovului, Muşat Apostol, după care au ajuns la restaurantul Dolce Vita, al vicepreşedintelui clubului de fotbal, Gabi Oprea.

Şi-au cheltuit banii pe dedicaţii

Aici, încălziţi de muzica lăutarilor şi a Soniei Trifan, fotbaliştii s-au încins la dans şi la dedicaţii, cheltuindu-şi salariile pe care le primiseră în ziua meciului. Cel mai mic participant la petrecere a fost Laurenţiu junior, fiul Anei Maria Prodan şi al antrenorului secund al echipei, Laurenţiu Reghe- – campf. “Petrecerea s-a terminat la miezul nopţii. Băieţii chiar meritau puţină distracţie, pentru că în ultimele opt etape au reuşit să acumuleze 18 puncte”, a arătat Ana Maria Prodan, preşedinta clubului FC Snagov.


Fotbaliştii şi antrenorii lui FC Snagov au petrecut toată seara pe ritmuri de manele

Urmărește-ne pe Google News