Începută la sfârşitul anului trecut, relaţia amoroasă a fostului fotbalist Gabi Balint cu Raluca Petrică, patroana agenţiei de manechine Ralls Agency, părea a fi subiectul unui film romantic, însă în ultimele săptămâni povestea lor s-a transformat într-o dramă.

E în trei luni şi jumătate

Dacă, la începutul anului, Balint nu se ferea să îşi dezvăluie afecţiunea pentru Raluca, despre care spunea că este femeia care după mult timp i-a adus linişte în viaţă, acum fostul mare sportiv a ales să îşi încheie fără menajamente socotelile cu mai tânăra sa iubită, chiar dacă aceasta este însărcinată în trei luni şi jumătate.

După ce a fost surprins de paparazzi în compania unei alte femei, Balint i-a trimis un sms Ralucăi prin care i-a comunicat decizia sa de a pune căpat relaţiei. ”Nici o secundă nu mi-a trecut prin cap să întrerup sarcina, chiar dacă am fost părăsită. Îmi doresc prea mult acest copil”, ne-a mărturisit Raluca. Tânăra a mai spus că ar putea să îl ierte pe Balint, în cazul în care acesta ar dori să se întoarcă la ea.

Antrenorul mai are o fetiţă

Între 1996 şi 2003, Gabi Balint a fost căsătorit cu Cătălina, mama fetiţei lui, Denisa (13 ani, foto). Fostul internaţional a remarcat-o pe cea care avea să-i devină soţie în luna decembrie a anului 1993, la o prezentare de modă, Cătălina fiind manechin.

Urmărește-ne pe Google News