Cotidianul britanic “The Sun” a anunţat în numărul său de sâmbătă că portughezul a fost vizitat vineri de fotografii publicaţiei franceze France Football, cea care desemnează cel mai bun jucător al anului din fotbalul european. Ronaldo a participat deja la o şedinţă foto cu trofeul în mână, deşi încă nu a intrat oficial în posesia acestuia.

Este favorit şi la «Jucătorul Anului»

Celălalt mare favorit, argentinianul Lionel Messi, a declarat că jucătorul lui Manchester United este cel mai în măsură să şi-l treacă în palmares şi l-a felicitat anticipat. “A câştigat Liga Campionilor şi Premier League, cred că merită cu prisosinţă acest trofeu. Cristiano este unul dintre cei mai buni jucători ai planetei. Sunt sigur că va lua premiul, pentru că îl merită”, a spus Messi. Sezonul trecut, portughezul a marcat 42 de goluri pentru “diavolii roşii” şi este favorit şi pentru titlul de Jucătorul Anului, decernat de FIFA.


Descoperit de Lo
ţi Bölöni

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro s-a născut în urmă cu 23 de ani în localitatea portugheză Funchal şi a început fotbalul la echipa Andorinha, unde tatăl său era magazioner. A fost legitimat la Maritimo Funchal, a fost apoi achiziţionat de Sporting Lisabona, deşi era în copilărie fan al rivalilor de la Benfica. La 17 ani, Loţi Bölöni îl promovează în lotul primei echipe şi îl reprofilează pe postul de mijlocaş dreapta, din atacant central. Deşi a avut oferte de la Barcelona şi Arsenal, la 18 ani, Ronaldo este remarcat de Sir Alex Ferguson într-un meci amical şi transferat pentru suma de 18 milioane de euro.

Actualmente câştigă la Manchester 10 milioane de euro anual.

Urmărește-ne pe Google News