Basarab Panduru a fost coleg de emisiuni cu Dan Lazărescu şi îl cunoştea bine.

“Zilnic mă suna, să vadă ce mai fac, să ne auzim, să glumim, să ne tachinăm. Zilnic, zilnic! În weekend nu m-a sunat, iar luni i-am telefon eu să-l cert că nu mi-a dat telefon. Nu mi-a mai răspuns nimeni. Am ținut la el ca la un frate. Un așa prieten rar găsești, practic n-aveai niciodată ce să-i reproșezi”, a spus Basarab Panduru.

“Îl mai certam eu, poate că nici nu aveam dreptate când o făceam, mi-aș mai dori să o fac și acum, dar nu mai am pe cine să cert. Cu această stare de urgență, nici măcar nu am posibilitatea să pot să-l plâng așa cum aș fi vrut, nu pot să fiu lângă el. Din păcate, a plecat. La 49 de ani, urma să facem amândoi 50 anul acesta”, a adăugat fostul internaţional, conform gsp.ro.

A plecat așa grăbit, nu știu unde s-a grăbit așa. Sper doar că acolo unde a ajuns să fie liniștit și împăcat. La revedere, prieten drag!

Basarab Panduru:

După ce în urmă cu mai bine de o lună Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit la numai 43 de ani, Dan Lăzărescu, fost important arbitru asistent FIFA, a decedat şi el, la 49 de ani. Cauza morţii lui Dan Lăzărescu nu a fost făcută publică, deocamdată.

Urmărește-ne pe Google News