Astfel, în duminica de Florii, sportivi echipei campioane a României la baschet au oferit un adevărat spectacol gastronomic într-un mall din Ploiești.
Jucătorii s-au echipat corespunzător noii lor ”meserii”, au uitat de slam dunk-uri sau de coșurile de trei puncte și au trecut la treabă, intr-un cooking show contracronometru: Baschetchef. Ştefan Pot, Ivan Zigeranovici şi Sasa Ocokoljici au impresionat publicul cu cotlete de miel în crustă mediteraneană, cartofi cu rozmarin, salată rucola şi roşii cherry, în timp ce Chris Cooper, Adrian Movileanu şi Andrei Ene au gătit pită Sandwich de miel şi salată grecească. Meniurile preparate cu mare grijă de cei mai buni baschetbalişti din ţară au fost jurizate de bucătarul-şef Florin Bălan şi de un fan din public, venit în număr foarte mare în Ploieşti Shopping City să îşi sustină favoriţii.
La final, după ce au degustat din bunătățile pregătite de campioni, cei prezenți au decretat, în glumă, că sportivii clubului prahovean și-au greșit cariera.