Alin Cocoş (22 de ani), fiul vitreg al Elenei Udrea, a petrecut sambătă seara la Bamboo alături de iubita lui şi de caţiva prieteni apropiaţi. La o masă alăturată, doi fotbalişti, dinamovistul Adrian Cristea (26 de ani) şi Alin Stoica (30 de ani), se distrau şi ei. Dar ceea ce ar fi trebuit să fie o seară liniştită s-a transformat într-un adevărat dezastru, presărat cu lupte desprinse parcă din K1, susţin martori ai evenimentelor.

Sâmbătă seara, clubul Bamboo din Bucureşti era, ca de obicei, plin cu lume bună venită să se destindă şi să danseze. Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea, fost fotbalist la Dinamo şi la FC Naţional, şi iubita lui erau însoţiţi de câţiva amici de-ai playboy-ului de Dorobanţi. Puţin mai departe, la o altă masă, “Prinţul” de la Dinamo, Adrian Cristea, şi Alin Stoica se relaxau, delectându-se cu licori bahice.

Persoane prezente în club susţin că, la un moment dat, “Prinţul”, cunoscut mai mult pentru veleităţile sale de playboy autohton decât pentru reuşitele sale fotbalistice, ar fi vrut să-i sufle iubita lui Cocoş, dar, după câteva contre cu acesta, a renunţat. În schimb, Alin Stoica nu a fost la fel de uşor de convins să îi lase în pace pe cei doi. Aşa că, după o ceartă mai violentă, Cocoş şi gaşca lui i-ar fi invitat pe fotbalişti la toaletă, unde se putea discuta “în linişte”.

După ce au ajuns la WC, pentru a purta un dialog lămuritor, “Prinţul” şi Stoica nu au mai apucat să zică decât “au!”, pentru că au fost atacaţi şi bătuţi măr. Alin Cocoş a negat aseară incidentul cu cei doi fotbalişti, însă persoane prezente sâmbătă seară în clubul Bamboo au confirmat coflictul dintre gaşca lui Alin şi cei doi sportivi.

Urmărește-ne pe Google News