Sechelariu pretinde că Steaua îi datorează 500.000 de euro din transferul lui Lovin la gruparea muncheneză, drept clauză din contractul făcut în momentul trecerii fotbalistului în Ghencea.

Becali a recunoscut că a semnat contractul lui Lovin în timp ce juca rummy cu Sechelariu şi că a mers pe încredere în relaţia cu fostul său amic. În replică, Sechelariu s-a apărat spunând că „pe oaia europarlamentară eu l-am învăţat fotbal. Eu şi cu Meme (n.r. Mihai Stoica) l-am învăţat fotbal, iar Florin Călinescu l-a învăţat gramatică! Şi uite unde a ajuns acum!”.

De aici a început un lung şir de jigniri şi atacuri între cei doi.

Sechelariu către Gigi:

„Eşti cel mai mare nesimţit din ţară”,

„Tu te mândreşti că eşti prieten cu Hrebenciuc, dar crezi că nu ştiu că tu şi cu Hrebenciuc m-aţi băgat la puşcărie?”

„Gigi, tu nu eşti decât un mâncător de rahat”

„Becali m-a păcălit în viaţă jurând pe Biblie şi pe uşa Bisericii!”

„Gigi, spune tu cum ţi-ai vândut partidul!”

Becali către Sechelariu:

„Eu am trecut prin puşcărie cu demnitate. Dar tu, vai de tine! Mi-au spus gardienii că ai făcut pe tine în arest şi că tremurai de frică şi te făceai că-ţi era rău. N-ai demnitate”

„La ce caracter ai, te-au părăsit toţi prietenii. Ţi-ai pierdut toată averea!”

„Tu şi cu fratele tău aţi turnat pe toată lumea la DNA! Sunteţi cei mai mari sifonari din ţara românească! Ai scris la DNA şi ce nu ştiai!”

Lovin, trei ani la nemţi

Mijlocaşul stelist Florin Lovin a semnat, ieri, un contract pe trei ani cu formaţia München 1860 din liga a II-a germană. Jucătorul va evolua în următoarele trei sezoane pe “Allianz Arena”, urmând să primească un salariu stagional de 200.000 de euro. În urma tranzacţiei, Steaua va lua 500.000 de euro.

Urmărește-ne pe Google News