Fiica lui Miodrag Belodedici, Zandalee (17 ani), s-a transformat dintr-un copil într-o tânără, care, probabil, va frânge multe inimi. Ea locuieşte în Valencia, oraşul spaniol unde mama sa, Sandra, a rămas după divorţul de fostul internaţional român, survenit în anul 2003.

A practicat tenis de câmp și padel

”Zandalee nu practică sport de performanţă, dar face mişcare. A jucat tenis de câmp, padel (n.r.- un sport jucat în Spania şi America Latină, asemănător tenisului de câmp, cu teren redus şi posibilitatea de a folosi pereţii), aleargă şi merge cu bicicleta. Vorbeşte spaniola, franceza, engleza şi româna, şi învaţă foarte bine. Româna nu o foloseşte prea mult, iar sârba deloc. În ţară vine rar, dar ne vedem destul de des, de 2-3 ori pe an, iar de Crăciun sau Revelion merg eu în Spania pentru a o vedea. Ultima dată am fost acum două săptămâni. Nu ştiu cât de mult îi place fotbalul, dar e fan Valencia”, o prezintă ”Belo” pe fiica sa, o pasionată și de fotografie.

Întrebat, dacă ar fi de acord ca Zandalee să aibă o relaţie cu un fotbalist, fostul câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua (1986) şi cu Steaua Roşie Belgrad (1991) spune că nu îi poate impune fetei sale pe cine să iubească:

”E la vârsta la care tinerii se îndrăgostesc. E viaţa ei şi pentru mine nu contează, dacă e vorba de un fotbalist sau de un acordeonist. Fotbaliştii nu sunt neserioşi, aşa cum par din afară. Nu foarte protector cu ea, pentru că nu sunt în fiecare zi lângă ea. La vârsta asta, fetele şi băieţii trebuie să iasă în oraş, să distreze, să-şi trăiască viaţa…”.

Urmărește-ne pe Google News