„Ar fi o rușine mare de tot ca Spania să nu se califice în optimi. Vă dați seama, campioana monidală să plece acasă atât de devreme. Spania are putere să câștige, nu se pune problema. Dacă nu iese din grupă, nimeni nu va avea nici o scuză. Nici selecționerul (n.r. – Vicente del Bosque), nici jucătorii, absolut nimeni nu va avea cum să se scuze.  Nu știu ce s-a întâmplat în primul meci. Deloc nu s-au concentrat spaniolii. Au pierdut cu 1-5, dar au jucat și foarte prost”.

Cele 11 meciuri disputate la Campionatul Mondial de Fotbal au arătat că „echipele mari își turează mai greu motoarele”, în opinia lui Belodedici.

„La capitolul surprize plăcute, trec naționala Mexicului în capătul listei. În meciul cu Brazilia, a arătat că are puterea să ajungă până în ultimele faze ale competiției. Olanda și Germania ar putea face și ele o figură frumoasă. De cealaltă parte, m-au dezamăgit Brazilia, Spania, Italia.

La cum s-a prezentat naționala Braziliei până acum, nu are putere să ajungă în finală. Poate că echipele mari își turează mai greu moatoarele. Poate că primul meci a fost de încălzire. De asemenea, am văzut foarte multe greșeli individuale. M-am mirat cum este posibil ca la nivelul acesta, jucătorii să comită astfel de greșeli”, a declarat Miodrag Belodedici, pentru SportNews.ro.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News