“Stimaţi africani. Să vă băgaţi vuvuzelele alea în c*r!!! Cât de retardaţi sunteţi? Nu mă pot uita la meciuri din pricina acelor c***turi de trompete! Cât de înapoiaţi sunteţi? Adică ok, faceţi cinci minute cu ele şi gata, am înţeles ideea! Dar nu tot meciul, retarzilor!”, a izbucnit actorul, supărat că nu poate urmări cu atenţie, la televizor, meciurile.

A apărut «vuvu-stop»!

Magazinele din Cape Town şi-au epuizat stocurile de dopuri pentru urechi, “vuvu-stop”, din ce în ce mai multe persoane simţind nevoia să cumpere aceste produse pentru a se feri de zgomotul făcut de trompetele vuvuzela, folosite de suporteri la Cupa Mondială din Africa de Sud. Sunetul trompetelor vuvuzela poate atinge 130 de decibeli, ceea ce înseamnă că este mai puternic decât cel al unui ferăstrău mecanic (aproximativ 100 de decibeli).

Le-au interzis în Germania!

Televiziunile germane şi-au arătat îngrijorarea că numărul mare de vuvuzele ar putea afecta comentariile trimişilor speciali din Africa de Sud, iar presa s-a întrebat chiar dacă publicul german riscă să capete probleme de sănătate din cauza zgomotului. Bild scrie că autorităţile germane au decis să interzică aceste trompete în locurile publice rezervate fanilor germani care urmăresc meciurile de la CM pe ecrane uriaşe

Urmărește-ne pe Google News