ACTUALIZARE 14 august, 12.19. Clubul Steaua a pus în vânzare 5.500 de bilete la casele de la Naţional Arena. 4 case vând în acest moment tichete pentru marele meci. Peste 1.000 de persoane sunt la coadă.

ACTUALIZARE 14 august. Cu o oră înainte de a se deschide casele de bilete, peste 1.000 de fani ai Stelei se înghesuie deja pentru a prinde tichete. Unii fani au venit la stadion de la ora 6 dimineața. Coada se întinde de la de pe bulevardul Basarabia până la casa de bilete.

ACTUALIZARE 12 august. Clubul Steaua a anunțat oficial că biletele la Steaua – Manchester City se vor vinde și la case! ”FC Steaua Bucuresti anunță că procedura de achiziție online a biletelor pentru partida cu Manchester City s-a încheiat. Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor care nu au avut posibilitatea de a-și achizitiona bilete de pe site și va pune tichetele rămase la vânzare și la Național Arena. Casele se vor deschide duminică, la ora 12:00!”, este anunțul postat pe Facebook-ul Stelei. Circa Cele 31.200 de tichete distribuite online au fost epuizate.

ACTUALIZARE. Site-ul pe care Steaua vinde biletele pentru meciul cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor, s-a deblocat după mai multe ore în care nu a funcționat, iar steliștii au cumpărat 30.000 de bilete în mai puțin de 10 ore. Marți seară, la ora 22:00, încă se lucra pentru deblocarea serverelor, iar site-ul a început să funcționeze în jurul 03:47. Până miercuri, la ora 13:00, s-au vândut 30.000 de bilete. Roș-albaștrii anticipează că Arena Națională va fi arhiplină peste 6 zile, la meciul cu a patra clasată din Anglia. De asemenea, se așteaptă ca toate tichetele să fie comercializate pe site-ul biletesteaua.ro.

ACTUALIZARE. Steaua a revenit cu detalii despre problemele întâmpinate cu site-ul pe care se vând biletele pentru meciul cu Manchester City, din play-off-ul UEFA Champions League. Oficialii roş-albaştrilor susţin că site-ul a fost atacat de hackeri.

ACTUALIZARE. Steaua a anunţat, pe pagina oficială de Facebook, că problemele vor fi remediate şi că vânzarea biletelor pentru meciul cu Manchester City, pe site-ul www.biletesteaua.ro, va începe la ora 22:00.


În această seară, de la ora 19:00, a început vânzarea online a biletelor pentru meciul tur dintre Steaua şi Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor, care se va disputa pe 16 august, pe Arena Naţională. Interesul fanilor roş-albaştri pentru duelul cu echipa lui Pep Guardiola este atât de mare, încât site-ul de unde pot fi achiziţionate biletele a căzut la scurt timp după ce acestea au fost puse în vânzare. Deşi cel mai ieftin tichet costă 60 de lei, suporterii vicecampioanei nu vor să rateze şansa de a le urmări pe viu pe vedetele lui Guardiola şi au luat cu asalt site-ul biletesteaua.ro, care nu a rezistat şi, la nicio o oră după punerea în vânzare a biletelor, a căzut.

ACTUALIZARE. Steaua a stabilit prețurile la bilete la Steaua – Manchester City, contând pentru prima manșă din play-off-ul Ligii Campionilor. Cu acești bani, echipa ”roș-albaștrilor” va achita transferul lui Florin Tănase, de la Viitorul, care a fost cumpărat oficial ieri.

Meciul va avea loc pe 16 august, pe „Arena Națională”. Prețurile sunt de trei ori mai mari decât la partida cu Sparta Praga. În medie, biletele costă 100 de lei, adică 25 de euro. La peluze, tichetele costă 60-70 de lei, iar cele mai scumpe sunt, evident, lojele, unde prețul este de 2250 de lei.

Biletele pot fi achiziționate începând de astăzi, doar de pe site-ul biletesteaua.ro.

ACTUALIZARE. Pentru a atinge obiectivul pe care l-a stabilit, 1,5 milioane din vânzările biletelor la meciul cu Manchester City, care să fie folosiți pentru achiziționare lui Florin Tănase, de la Viitorul, Gigi Becali trebuie să stabilească preţuri mari ale biletelor. Cele de la peluză ar putea începe de la 90 de lei!

Cât au costat biletele la Steaua-Chelsea, în Liga Campionilor

  • peluze: între 90 şi 110 lei
  • tribuna a II-a: între 150 şi 375 lei
  • tribuna 1: între 150 şi 185 lei
  • tribuna VIP: între 450 şi 650 lei

 

Pentru cine vrea bilete la Steaua – Manchester City, meciul anului în fotbalul românesc, iată cele mai noi vești. Sosirea ”cetățenilor” la București va umple, probabil, până la refuz ”Arena Națională”.

Gigi Becali și-a făcut deja planul cu banii pe care-i va câștiga numai din bilete la Steaua – Manchester City.

Steaua n-a anunțat încă prețurile tichetelor pentru duelul cu Manchester City, nici data la care acestea vor fi puse în vânzare. În schimb, oficialii ”roș-albaștrilor” și-au avertizat fanii că pe internet au apărut deja ”țepari” care susțin că au bilete la vânzare.

Anunțul Stelei

Bilete la Steaua – Manchester City. Ce face Gigi cu banii din bilete

Gigi Becali a stabilit deja ce va face cu banii. ”Vom lua 1,5 milioane de euro din bilete, bani pe care îi dăm pe Tănase probabil. O să mai aducem niște jucători. Cu Manchester City trebuie doar să ne rugăm. Nu avem nicio șansă. Doar cu rugăciune îi putem bate”, a declarat Gigi Becali la B1TV.

 

Urmărește-ne pe Google News