Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a început să vorbească despre “Cazul Valiza”. Şeful de la Ligă a luat apărarea Stelei şi a aruncat pisica în curtea CFR-ului, pe care l-a acuzat, voalat, de blat într-un meci cu Gloria Bistriţa.

Respectiva partidă a avut loc în penultima etapă a sezonului trecut, când clujenii au reuşit să se impună, fără prea mari emoţii, cu 1-0, prin golul reuşit de Dubarbier. Atunci, oaspeţii au folosit o formulă inedită, antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău, introducând pe teren mai multe rezerve.

Mitică umblă la Cutia Pandorei

În aceeaşi etapă, Steaua a pierdut meciul cu Dinamo şi şi-a irosit, în mare măsură, şansele la titlu. “S-ar putea să vorbesc despre anumite lucruri pe care nu aveam de gând să le dezvălui, pentru că văd că cineva doreşte cu tot dinadinsul să deschidă Cutia Pandorei”, şi-a început atacul Mitică Dragomir, în momentul în care a fost întrebat ce părere are de faptul că Gigi Becali ar fi vrut să premieze Bistriţa, înaintea jocului de la Cluj. “Corleone” a adăugat: “Este vorba despre altceva, nu de aşa-zisa corupţie a Stelei. Gigi Becali nu a dat niciodată bani pentru ca o echipă să se lase bătută”. Acest atac preventiv, la intimidare, al bosului de la Ligă a venit, culmea, după ce tot el declarase că n-au mai existat meciuri aranjate în Liga I de vreo opt ani.

Urmărește-ne pe Google News