Ladislau Boloni se alătură vocilor care au contestat transferul fotbalistului portughez, fiind de părere că suma de 93 de milioane de euro pe care Real a plătit-o în schimbul acestuia este enormă.

„Niciun fotbalist nu valorează 93 de milioane de euro. Doar mama mea este atât de preţioasă şi valorează chiar mai mult. Oricum, Real şi-a făcut calculele bine şi până la urmă în urma acestei tranzacţii-monstru va avea beneficii nu doar în plan sportiv. În orice caz, este o nebunie”, a spus tehnicianul echipei Standard Liege.

Cu toate acestea, Boloni a precizat că este mândrul că el a fost cel care l-a lansat pe Cristiano Ronaldo, în perioada când antrena echipa Sporting Lisabona.

 „Trebuie să mărturisesc că sunt foarte mândru că l-am lansat pe cel mai scump fotbalist din istorie, la Sporting Lisabona. Eu evit să vorbesc despre mine şi despre meritele mele ca antrenor, însă nu pot să nu amintesc de rolul pe care l-am jucat în cariera lui Cristiano Ronaldo. El vorbeşte despre asta şi în cartea sa”, a adăugat Boloni.

Urmărește-ne pe Google News