Fostul ministru al Sportului, Gabriela Szabo, a explicat astfel: ”Domnul George Cosac m-a informat doar verbal despre producerea acestui incendiu. Nu am primit nici un raport informativ întocmit de federaţie privind acest eveniment nedorit. La rândul său, George Cosac, şeful FRT, în prezent şi preşedinte al CS Dinamo Bucureşti, a comentat, tot pentru sursa amintită: Incendiul a pornit de la o priză aflată în vestiarul amenajatorilor. Pagube au fost. Totul s-a plătit din bugetul propriu al federaţiei. Noi am înaintat un raport către minister privind pagubele dar, cum ştiam că deja primisem tot bugetul, nu ne aşteptam să mai obţinem ceva în plus, aşa că am găsit acea soluţie cu bugetul propriu”. Sala a fost construită în anii 70.

Marius Copil se plângea anul trecut, într-un interviu pentru SportNews, că toți jucătorii români se înghesuie în singura sală disponibilă în București și, din acest motiv, sunt nevoiți să se antreneze cu rândul! AICI, interviul.

Consideri că federația noastră putea face mai mult față de tine?
Da, se putea face mult mai mult! Și nu mă refer doar la mine, ci la noi, în general. Mă refer strict la nivel de federație. Noi avem un singur teren de hard în sală. Nu ne comparăm cu francezii sau cu nemții, dar nici așa cum suntem nu putem continua. Suntem 11-12 oameni care ne pregătim pe acest teren, mă refer la fete și la noi, băieții. Cum pot intra cu toții în sală, într-o singură zi, dacă se adună în România? Ne-ar trebui 5 terenuri în sală, 7 de zgură, o sală decentă. Nu am așteptări mari, ci vreau un nivel minim.

Urmărește-ne pe Google News