„Nu mă interesează ce spune Borcea. Contează doar ce spune Nicolae Badea, el este preşedintele meu, nu Borcea. Borcea crede că se pricepe la fotbal, dar nu e aşa. Cred că are o mare confuzie în creier! Nu înţelege fotbalul!Pentru el fotbalul înseamnă să apară la televizor, în ziare, să apară în public. Totul se rezumă la asta. Doar că aşa distruge Dinamo”, a declarat Bonetti.

Italianul a povestit, de asemenea, că asemenea tiruri îndreptate împotriva sa s-au întâmplat mult mai des decât s-a ştiut în presă, Borcea cerându-i demisia prin intermediul secundului chiar cu o seară înainte de jocul cu Panathinaikos.

„Tot ceea ce s-a întâmplat aseară este un lucru obişnuit pentru mine. Se întâmplă la fel de trei luni. Singura diferenţă este că acum nu s-a mai lucrat în spatele perdelei, ci la televizor. Acolo are el curaj şi acolo îi place. Borcea nu face lucrurile direct. Ce a fost alaltăieri seară, s-a petrecut şi înainte de meciul cu Steaua, de cele cu Unirea, cu CFR Cluj. În noaptea dinaintea meciului cu Panathinaikos, Borcea l-a sunat pe secundul meu şi i-a transmis: „Spune-i lui Dario să-şi dea demisia!”, a povestit indignat tehnicianul.

Dario Bonetti nu i-a uitat nici pe Giovanni şi Victor Becali, pe care îi acuză că îl influenţează pe Borcea în deciziile legate de jucători.

„Familia Becali se foloseşte de Borcea! Ei nu sunt interesaţi de rezultatele de la club. Ei vând jucători. Şi vor să îşi promoveze aceşti jucători, să-i bage pe teren. Ei nu fac parte din fotbal, sunt o structură paralelă cluburilor. Iar în cazul lui Dinamo, fac rău”, a explicat antrenorul care a fost la un pas să fie demis, ieri, însă a fost reconfirmat de preşedintele Nicolae Badea.

Urmărește-ne pe Google News