Nunta lui Boris Becker a avut loc la mănăstirea Cervara, iar petrecerea se desfășoară în grădinile luxuriante ale hotelului Splendido. Au fost invitați în jur de 150 de invitați. Lilian a fost cea care i-a fost alături în perioada dificilă de după eliberarea din închisoare.

Vineri seara, „Bum-Bum” a organizat petrecerea burlacilor, cu aproximativ 80 de prieteni apropiați, în restaurantul „Puny” de pe Piazza Martiri DellOlivetta, cu vedere la Castello Brown.

Anterior, cuplul de însurăței s-a plimbat în largul Mediteranei cu un iaht „Rivarama 44”. Astfel de ambarcațiuni pot fi închiriate de la „Charter Portofino”, cu 3.000 euro pe zi.

Este ce de-a treia nuntă a fostului mare jucător de tenis. A mai fost căsătorit cu Lilly Becker (48 de ani, între 2009 și 2018), cu care s-a însurat la St. Moritz GR. Cei doi au împreună un fiu, Amadeus Benedict Edley Luis, 14 ani.

Cu prima soție, Barbara (1993-2001), are doi băieți, Noah (30 de anu) și Elias (25 de ani), și o fată, Anna. 

Becker are un palmares impresionant, cu 49 de trofee, dintre care 6 de Grand Slam: două Australian Open, trei Wimbledon, un US Open.

La reușitele neamțului a contribuit și Ion Țiriac, în calitate de manager și antrenor.

Faliment personal și pușcărie în Anglia

În aprilie 2022, Boris Becker a fost condamnat de justiția britanică la doi ani și jumătate de închisoare, după ce a fost găsit vinovat că a ascuns active şi împrumuturi în valoare de 2,5 milioane de lire sterline pentru a evita plata datoriilor.

Fostul sportiv și-a declarat falimentul personal pe 21 iunie 2017, din cauza unui împrumut de 3 milioane de lire sterline făcut la banca privată Arbuthnot Latham şi nereturnat, pentru o proprietate din Mallorca, Spania. A stat opt luni și jumătate în închisoare, în Anglia. Boris Becker a fost eliberat pe 15 decembrie 2022 și deportat în Germania.

Portofino a devenit un adevărat hotspot VIP în ultimii ani. Rod Stewart s-a căsătorit și el acolo, iar superstaruri precum Kim Kardashian sau rapperul Machine Gun Kelly se bucură de „dolce vita” în stațiunea din nord-vestul Italiei, de pe țărmul Mediteranei, la poalele Apeninilor Ligurici. . 

Foto: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News