De când reprezintă România în Parlamentul European de la Bruxelles, Gigi Becali (51 de ani), patronul clubului de fotbal Steaua, e din ce în ce mai preocupat de felul în care arată şi vrea să aibă o imagine impecabilă.

Latifundiarul din Pipera a fost surprins de fotoreporterii ziarului Libertatea la clinica medicală de lux Miko Med şi la centrul de înfrumuseţare Miko Spa, el petrecând acolo peste două ore. Becali a stat o oră la masaj, unde a făcut reflexoterapie, iar hair-stylistul italian Massimiliano Cornacchia i-a testat, cu un aparat special, calitatea firului de păr. Becali a apelat la un specialist deoarece, în ultimii ani, din cauza stresului provocat şi de fanii stelişti care îl contestă permanent, oriunde şi oricum, dar şi a oboselii, a constatat că îi cade părul.


S-a tuns şi s-a tratat împotriva calviţiei

Massimiliano l-a tuns şi i-a aplicat un tratament împotriva calviţiei. Şeful din Ghencea a venit la Miko Med la recomandarea soţiei sale, care a petrecut sâmbătă, la aceeaşi clinică, câteva ore la coafor. Doamna Becali s-a lăsat pe mâna aceluiaşi stilist, care i-a schimbat aproape în totalitate look-ul.

După ce a terminat şedinţa de la Miko Med, Gigi s-a urcat în limuzina Mercedes, care i-a fost furată, la un moment dat, dând naştere unui scandal uriaş, după care s-a îndreptat spre Palatul din aleea Alexandru, nu înainte de a tăia linia continuă de pe bd. Aviatorilor.

Imaginile cu Gigi au ajuns la Poliţie

Poliţiştii ilfoveni au urmărit imaginile surprinse pe 4 octombrie, după meciul Steaua-Gloria Bistriţa, în care finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost surprins alături de gărzile sale de corp, Ştefan Dediu şi Marcel Popa.

În mod normal, potrivit judecătorilor care i-au eliberat sub control judiciar, cei trei, cercetaţi pentru sechestrare de persoane în dosarul furtului maşinii latifundiarului din Pipera, nu aveau voie să se întâlnească şi/sau să-şi vorbească. Ofiţerul de la Poliţia Ilfov a trimis o hârtie către Parchetul General, în care a cerut să i se comunice persoanele cu care lui Becali îi este interzis să ia legătura. Abia apoi, judecătorii vor stabili dacă patronul Stelei a încălcat regulile eliberării condiţionate.

(Cristian Buricioiu, Remus Vlad)

Badea şi-a făcut pedichiura şi manichiura!

Mai rar vezi reprezentanţi ai rivalelor Steaua şi Dinamo în acelaşi loc! Ei bine, asta s-a şi întâmplat. În acelaşi timp cu Gigi Becali, bosul Stelei, la clinica Miko Med a fost şi Nicolae Badea, preşedintele Consiliului Director al clubului de fotbal Dinamo!

Oficialul “câinilor”, care şi-a parcat Mercedesul exact lângă automobilul latifundiarului din Pipera, a venit la clinică direct de la sediul firmei sale, Computerland, îmbrăcat office, dar cu papuci în picioare! Badea a fost foarte relaxat.

Şi-a făcut pedichiura, apoi a ieşit să fumeze o ţigară şi să bea o cafea. S-a scobit puţin în nas şi a mers să-şi facă şi manichiura! Una peste alta, Badea, în vârstă de 61 de ani, pe care i-a făcut pe 3 octombrie, se ţine foarte bine! Dacă va reuşi să-l aducă şi pe Ioan Andone din Emirate, totul va fi minunat. Pentru Dinamo!

Urmărește-ne pe Google News