Zeljko Buvac (55 de ani), cel care timp de 17 ani a fost „secundul” lui Jurgen Klopp, la toate echipele la care acesta a antrenat, se află pe lista de 14 antrenori din care „tunarii” îl vor alege pe succesorul lui Arsene Wenger, care a decis să părăsească gruparea londoneză după 22 de ani.

Site-ul bosniac pravdabl.com a anunțat că Buvac va fi alesul. Același site a anunțat, în urmă cu trei ani, trecerea lui Klopp la Liverpool, cu două săptămâni înainte ca mutarea să se anunțe oficial, când Brendan Rodgers era încă, oficial, antrenorul celor de la gruparea din orașul Beatles-ilor.

Bosniacul Zeljko Buvac o va prelua pe Arsenal Londra. Prietenia stricată de alt antrenor

Bosniacul Zeljko Buvac a decis s-o ia pe cont propriu și să se „despartă” de prietenul său după un conflict la un antrenament al „cormoranilor”. Buvac a avut ceva de împărțit cu John Achterberg, antrenorul cu portarii, iar Jurgen Klopp i-a luat apărarea ultimului.

Simțindu-se trădat, Zeljko Buvac și-a anunțat plecarea. Liverpool susţine că Buvac şi-a luat doar o mică pauză: „Zeljko îşi petrece nişte timp departe de prima echipă, până la finalul sezonului. Motivele sunt unele personale. Vom respecta decizia lui şi nu vom comenta. El rămâne angajatul lui Liverpool”.

Klopp și Buvac au lucrat împreună la Mainz (2001-2008), la Borussia Dortmund (2008-2015) și la Liverpool (2015 – 2018). Buvac este poreclit „Creierul”, fiind considerat adevăratul strateg din spatele principalului Klopp.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV / ”Preotul” a violat fetița de cinci ani și apoi i-a zdrobit capul cu o cărămidă. Bărbatul este printre cei cinci suspecți ai omorului de la Baia Mare

Urmărește-ne pe Google News