Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al Stelei, Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa, antrenorul Florin Halagian, fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu, fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu şi prezentatoarea de televiziune Roxana Ciuhulescu sunt doar câteva nume de pe lista VIP-urilor care au participat la petrecerea ce a urmat botezului lui Robin Alexandru, nepotul lui Dumitru Dragomir.

Răsfăţ culinar

Cei 300 de invitaţi au fost răsfăţaţi cu un meniu din care nu au lipsit salata de fructe de mare, caviarul, salata de creveţi, pateul de gâscă, fileul de somon cu curry verde, medalioanele din muşchi de vită, pieptul de raţă şi sparanghelul la grătar. Bogdan Dragomir, fiul lui “Mitică de la Ligă”, şi soţia sa, frumoasa Delia, au avut grijă ca invitaţii să se simtă excelent pe toată durata petrecerii.

Banii, cadoul ideal

Întrebat ce cadou i-a adus lui Robin Alexandru, nepotul lui Dumitru Dragomir, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a răspuns franc: “Am venit cu plicul cu bani. Este cadoul obişnuit şi, în acelaşi timp, cadoul ideal”.

 

Urmărește-ne pe Google News