„Am făcut un turneu excelent. Elevii noştri s-au autodepăşit, reuşind să facă meciuri foarte bune în faţa unor adversari redutabili. Braşov Indoor Cup este un turneu extrem de puternic, unde vin cele mai bune echipe de copii din România. Ne-am clasat pe locul al doilea, dar am reuşit să dăm şi cel mai bun jucător al turneului. Marian Milea a luat titlul de MVP-ul competiţiei. A fost un turneu reuşit pentru noi daca ne gândim că la Braşov au participat peste 120 de echipe la toate categoriile de vârstă”, a spus Laurenţiu Muscalu, preşedintele Prosport Focşani.

Marian Milea, cel mai bun jucator al turneului

In clasamentul golgheterilor, Şcoala de Fotbal vrânceană are doi jucători în primele trei locuri: atacantul Ştefan Ciulin, care a înscris şapte goluri şi Radu Florin, care a perforat poarta adversarilor de şase ori. Mijlocaşul Marian Milea a primit din partea organizatorilor titlul de cel mai bun jucător al competiţiei.

„Un copil cu reale calităţi. L-am remarcat de la primul meci. Are ceva special în jocul său. Felicitări şi mulţumim tuturor participanţilor pentru prezenţa la ediţia a treia a Cupei Braşov Indoor Cup”, a subliniat, la finele turneului, Ciprian Jurubescu, preşedintele ACS Tâmpa Braşov. Si Laurenţiu Muscalu spune că Milea a meritat pe deplin acest trofeu: „Marian a fost de departe cel mai bun jucător şi ne bucurăm că şi organizatorii au remarcat evoluţia sa pe durata întregii competiţii”. (Camil-Florin Matei)

Urmărește-ne pe Google News