Ladislau Bölöni (56 de ani) a reuşit să câştige, duminică, titlul de campion al Belgiei cu Standard Liège. Echipa antrenorului român a intrat în posesia trofeului după ce a depăşit-o pe rivala Anderlecht în dubla de baraj (1-1 şi 1-0).

Bölöni este erou la Liège începând de duminică seară. Standard, formaţia pregătită de antrenorul român, a învins-o cu 1-0 pe Anderlecht în returul barajului pentru titlu şi a devenit pentru a doua oară consecutiv campioană a Belgiei. “Trebuie să savurez la maximum acest moment, pentru că asemenea evenimente sunt rare şi nu durează mult în cariera unui antrenor”, a declarat cel alintat “Loţi”.

A bifat al doilea titlu în străinătate

Tehnicianul de 56 de ani, aflat la al doilea titlu de campion cu o formaţie străină, după performanţa obţinută în 2002 cu Sporting Lisabona, a ţinut să precizeze că rămânerea sa pe banca lui Standard nu este un lucru sigur. “Dacă voi rămâne? Încă nu ştiu, trebuie să discut cu cei din conducerea clubului”, a declarat Ladislau Bölöni, al cărui contract cu gruparea din Liège expiră în această vară.

Urmărește-ne pe Google News