Visul Irinei Begu de a-şi păstra titlul obţinut anul trecut a fost spulberat astăzi, în sferturile de finală, de Garbine Muguruza, jucătoarea din Spania venită la turneul de la Bucureşti extrem de hotărâtă să câştige. Irina rămâne în cursă la dublu, alături de Alize Cornet, şi va juca mâine, de la 17:00, în finală, împotriva perechii româneşti Olaru/Bogdan.
„Am simţit că tot publicul era alături de mine. A fost o senzaţie foarte plăcută. Sper să fie aşa şi în semifinale, să vină tot mai mulţi oameni să mă încurajeze. A fost un meci destul de dificil, aşa că mă bucur că s-a terminat cu bine. În ultimul an, am muncit foarte mult, am crescut foarte mult în joc şi simt asta, atât pe teren, cât şi în afara lui, pentru că e greu să joci la nivelul ăsta. O să joc cât de bine pot şi o să fac tot ce ţine de mine ca să pot să câştig în meciul cu Torro-Flor”, a declarat Alexandra Cadanţu.
În cealaltă semifinală se vor înfrunta mâine franţuzoaica Alize Cornet, favorita numărul 1 de la Bucureşti, şi Garbine Muguruza, cea care a învins-o pe Irina Begu.
Programul zilei de sâmbătă la BCR Open Romania:
ARENA CENTRALĂ
ora 11.00
Alize Cornet (Franţa, 1) – Garbine Muguruza (Spania, 8)
Alexandra Cadanţu (România, 4) – Maria-Teresa Torro-Flor (Spania)
Irina Begu (România) / Alize Cornet (Franţa) (1) – Elena Bogdan (România) / Raluca Olaru (România) (2)

Urmărește-ne pe Google News