“Dacă hotărârea justiţiei se dă repede, este posibil ca, pe plan sportiv, să se ajungă chiar la retrogradare. Dacă nu, atunci probabil va fi vorba de depunctare”, a declarat Daniel Cernat, preşedintele Comisiei de Disciplină. Dacă dosarul va fi judecat după vechiul regulament, Steaua riscă doar o penalizare, cu până la 9 puncte. Dar dacă se va pune în aplicare noul regulament, care este mult mai drastic, “roş-albaştii” riscă chiar retrogradarea.

Piţurcă riscă cinci ani de închisoare

Mirel Rădoi şi Petre Marin, care au fost intermediari între Becali şi fotbaliştii clujeni, riscă o pedeapsă între 1 şi 5 ani pentru mărturie mincinoasă şi o sancţiune ce prevede excluderea din viaţa sportivă pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 2 ani, plus o amendă de 200.000 de lei. Victor Piţurcă riscă 5 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului. Gigi Becali poate primi, pentru dare de mită şi fals în înscrisuri, până la 12 ani de închisoare.

E oficial: Munteanu a plecat

Gigi Becali şi-a făcut timp, deşi are mari probleme cu DNA-ul în ultima vreme, să clarifice şi situaţia de pe banca tehnică a Stelei. Astfel, Becali s-a întâlnit cu impresarul lui Dorinel Munteanu, Aurel Marinescu, şi au decis despărţirea pe cale amiabilă, urmând ca “Neamţul“ să-şi primească cei 200.000 de euro, reprezentând clauza de reziliere. “S-a încheiat colaborarea cu Steaua. Dorinel urmează să-şi primească banii din contract. În perioada cât a antrenat, a demonstrat că poate face lucruri bune la Steaua”, a spus Marinescu.

Urmărește-ne pe Google News