„Acum suntem puţin mai bine, şocate am fost alaltăieri. Sper ca finalul să fie măcar fericit, pentru că nu ne vom lăsa. Eu una personal nu mă las. Ştiu ce dificultate a avut Sabrina la sol, cât de corect a executat şi partea artistică, şi partea acrobatică”, a declarat Camelia Voinea.

„Faptul că au încercat să ne păcălească cu acea zecime. Merg până în pânzele albe, până se va face dreptate. Eu nu cer medalia nimănui. Pot fi la egalitate, dar Sabrina este clar că are bronzul urcând cu această zecime. Sper să dea rezultatul mâine (n.r. – joi)”, a continuat Camelia Voinea.

Mama gimnastei Sabrina Voinea a dezvăluit că la coborârea din avion „a venit un mail că ar mai trebui completat ceva” și s-a arătat încrezătoare că până la terminarea Jocurilor Olimpice trebuie să primească un „rezultat final”.

„Mulumesc din suflet că aţi fost lângă noi. Au vrut să credem că România este mică. Dar noi suntem puternici. Nu ne vom lăsa”, a conchis Camelia Voinea.

În finala de la sol de la JO 2024, Sabrina Maneca Voinea s-a clasat pe locul 5, iar Ana Maria Bărbosu pe poziţia a 4-a, cu aceeaşi notă – 13.700. Pentru nici un minut, Bărbosu a fost medaliată cu bronz, dar o contestaţie la nota lui Jordan Chiles (SUA) i-a adus acesteia locul 3, cu 13.766.

Sabrina Voinea a contestat penalizarea cu o zecime de punct, însă contestaţia sa nu a fost acceptată. Arbitrele au considerat că Sabrina a ieșit de pe covor.

Mama sportivei, care-i e și antrenoare, fosta gimnastă Camelia Voinea, a anunțat retragerea Sabrinei din sport.

FOTO: Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Urmărește-ne pe Google News