Semieşecurile înregistrate de Astra şi Petrolul, care n-au izbutit să câştige cu Oţelul, respectiv la Chiajna, i-au permis Stelei să se detaşeze, după 24 de etape, la 8, respectiv 11 puncte de principalele sale urmăritoare.
Este adevărat că oamenii lui Laurenţiu Reghecampf s-au impus aseară, la Constanţa, în meciul cu Săgeata Năvodari, însă evoluţia lor n-a fost deloc convingătoare. Obişnuiţi cu ceaţa care a învăluit arena de lângă malul mării, localnicii au început cu curaj partida, iar spaniolul Emilio Guerra a trimis în poarta goală balonul respins de Niţă la şutul lui Achim (min. 7).
Golul încasat a făcut ca jocul campioanei să fie confuz, aceasta izbutind să egaleze abia în minutul 33, când Keşeru a transformat un penalty acordat după ce Florin Popa l-a faultat pe Sînmărtean în careu.

Golul lui Roman, anulat corect pentru ofsaid

Partea a doua a meciului a fost ceva mai ritmată, deşi steliştilor le-au fugit gândurile, probabil, tot spre semifinala Cupei României, de joi, cu Dinamo.
Golul victoriei lor a venit tot în urma unei faze fixe. Keşeru a executat un corner, iar Varela a trimis mingea în plasă, cu capul (min. 55). Abia pe final Steaua a fost mai periculoasă, Chipciu (71) trimiţând în bară, iar Tănase greşind de puţin lobul (90). Săgeata a avut chiar ocazia egalării, însă golul lui Roman, cu călcâiul, n-a fost validat, acesta aflându- se în ofsaid în momentul şutului (77).

Urmărește-ne pe Google News