Meciul dintre Simona Halep și Serena Williams este programat, marți, pe „Rod Laver Arena”.

Organizatorii turneului de la Melbourne au anunțat că acesta va fi primul din sesiunea de seară, care va începe la ora 10.00, ora României.

Până în prezent, cele două sportive s-au întâlnit de 11 ori, Serena conducând cu 9-2.

Simona Halep s-a impus în ultimul meci direct, scor 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon 2019. A fost al doilea turneu de Mare Șlem câștigat de sportiva din Constanța, după triumful de la Roland Garros 2018.

La Australian Open, cele două s-au mai întâlnit în 2019, în optimile de finală, Serena Williams câștigând, scor 6-1, 4-6, 6-4.

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre disputa de marți, din sferturile de la Australian Open.

„Simona trebuie să fie agresivă și să aibă abilitatea de a o împinge pe Serena în spatele liniei. Cu Swiatek, Simona a avut un plan mai bun decât la meciul de la Roland Garros, dar asta nu înseamnă că va funcționa contra Serenei”, a spus Darren Cahill.

„Dacă stai în puncte și dai multe mingi înapoi, ea are puterea să întoarcă schimburile în favoarea ei. Vom fi nevoiți să găsim un plan pentru ca Simona să o învingă pe Serena”, a adăugat Darren Cahill.

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Australian Open, după victoria de duminică, scor 3-6, 6-1, 6-4, cu poloneza Iga Swiatek, 19 ani, 17 WTA.

În aceeași fază a competiției, Serena Williams a învins-o, scor 6-4, 2-6, 6-4, pe bielorusa Aryna Sabalenka 22 de ani, 7 WTA.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News