Revenită după o suspendare pentru dopaj, Simona Halep se află, în prezent, în perioada de recuperare după o accidentare care a ținut-o în ultimele săptămâni departe de teren. Ex-liderul WTA nu și-a spus însă ultimul cuvânt în tenis și vrea să participe la Hong Kong Open, programat în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2024.

„Am viaţa înainte şi sper să revin pe teren, acolo îmi doresc să fiu, nu ştiu pentru cât timp, dar îmi doresc să revin. Sunt încă în recuperare cu genunchiul, dar plănuiesc la sfârşitul de octombrie să joc un turneu la Honk Kong, mi-aş dori tare mult. Mi-e dor, simt lipsa competiţiei, sper să fiu sănătoasă şi aptă de joc, ăsta e planul”, a spus Simona Halep.

Simona Halep: „A fost o greșeală”

Altfel, Simona Halep susține, în continuare, că în cazul ei a fost o greșeală și că nu s-ar fi dopat niciodată cu bună știință.

„Am fost foarte atentă întotdeauna, nu am luat nimic fără să mă asigur că este bun, corect, curat. A fost o greşeală, echipa mea mi-a dat aceste suplimente, probabil că era responsabilitatea mea de mă duce la laborator. Pe cutie nu scria că este interzisă vreo substanţă din ce conţinea suplimentul. Chiar îmi doresc să nu treacă nimeni prin aşa ceva, a fost foarte urât şi foarte greu emoţional, dar vreau să las asta în urmă”, a spus Simona Halep.

Urmărește-ne pe Google News