“Au fost cei mai frumoşi ani din vieţile noastre şi datorită acestei iubiri şi respectului pe care ni-l purtăm reciproc am fost un cuplu extraordinar. Noi vedem această despărţire ca una temporară”, a scris Shakira pe contul său de Twitter despre decizia pe care ea şi Antonio de la Rúa au luat-o încă din luna august a anului trecut.

Ea susţine că sunt doar amici

Presa internaţională bănuieşte totuşi că la originea separării a stat presupusa idilă dintre focoasa cântăreaţă şi Gerard Piqué, campion mondial cu naţionala Spaniei. În iulie anul trecut, la numai două săptămâni de la finalul turneului mondial din Africa de Sud, jurnaliştii iberici i-au surprins pe cei doi distrându-se la o petrecere organizată de Nicu Gheară într-un club din Ibiza (Spania) şi înnoptând în acelaşi hotel.

“Eu şi Piqué, iubiţi? Ăsta chiar că e un zvon neadevărat. Suntem doar amici”, a declarat Shakira. “Suntem prieteni, dar nimic mai mult”, a explicat pentru El Pais şi Piqué, care a cunoscut-o pe cântăreaţa columbiană la începutul anului trecut, cu ocazia filmărilor pentru videoclipul melodiei “Waka Waka”, imnul oficial al Campionatului Mondial.

Născuţi în aceeaşi zi!

Coincidenţa face ca Shakira şi Piqué să fie născuţi în aceeaşi zi! Cântăreaţa s-a născut pe 2 februarie 1977, iar fotbalistul – pe 2 februarie 1987. Pentru ca lucrurile să pară şi mai ciudate, Antonio de la Rúa, fostul iubit, s-a născut în aceeaşi lună cu cei doi: 26 februarie 1973.

Urmărește-ne pe Google News