Tehnicianul italian şi iubita sa, românca Marina Creţu, s-au împăcat recent şi au decis să sărbătorească “reunirea” cu o vacanţă de vis de zece zile în SUA.

Conform apropiaţilor cuplului, îndrăgostiţii, care au mai pus câteva kilograme pe ei de când se despărţiseră, au făcut plajă, au înotat în Atlantic şi s-au iubit la bordul unui iaht luxos, într-o croazieră pe care au făcut-o zilele trecute.

Se iubesc de şase ani

Carlo şi Marina se despărţiseră anul trecut, când românca se săturase să tot aştepte ca peninsularul să o cheme la Londra. Relaţia lui Carlo cu Marina a început în 2004 şi a cunoscut numeroase separări. Femeia l-a adus pe antrenor şi în România.

Poveste cu năbădăi

Carlo şi Marina s-au cunoscut în timpul unui stagiu pentru o diplomă în jurnalism sportiv, pe care românca îl făcea la Modena. Ancelotti a fost cel care a pus o vorbă pentru ca Marina să obţină apoi un post la Milan Chanel.

Dragostea pentru româncă l-a determinat pe actualul antrenor al lui Chelsea să se despartă de soţia sa, Luiza, cu care era căsătorit de 25 de ani şi împreună cu care are doi copii. Carlo şi Marina s-au certat rău de mai multe ori, ultima dată în 2009.

(fotografii: Corriere della Sera)

Urmărește-ne pe Google News