În prezent la Boca Juniors, fostul internațional argentinian crede că ar fi de ajutor la bucătărie, dar ar putea ajuta în orice loc este nevoie de angajați.

„Trebuie să oferim o mână de ajutor în aceste momente. Evident că aș merge cu drag să ajut în bucătărie sau oriunde este nevoie de angajați. Noi, fotbaliștii, am fi un exemplu minunat pentru toți dacă am merge în cartierele sărace pentru a-i ajuta pe oameni. În orice caz, eu sunt disponibil”, a anunțat Carlos Tevez la postul America TV.

Fotbalistul stabilit la Buenos Aires a continuat: ”Aș fi dispus să lucrez într-un restaurant din La Boca (n.r. – cartier din Buenos Aires, Argentina) pentru a-i ajuta pe oamenii de acolo. De aici pornesc exemplele adevărate. Poți să te filmezi când vorbești din sufragerie, însă vei oferi un exemplu adevărat numai atunci când vei ajuta în mod direct”.

Carlos Tevez s-a arătat preocupat și de soarta oamenilor nevoiași, care sunt obligați să iasă din case pentru a procura hrană pentru ei și pentru familiile lor.

”Sunt acei oameni care sunt nevoiți să plece de acasă la 6 dimineața și care se întorc abia la 7 seara pentru a-și putea hrăni familiile. Nouă ne este ușor să vorbim de acasă, știind că avem mâncare pentru copii. Dar pentru alte persoane nu e deloc așa. Unii trebuie să iasă afară ca să producă bani, iar dacă fac asta riscă să fie arestați”, a spus Tevez.

Acesta crede că jucătorii ar trebui să renunțe la bani, în această situație de criză generată de pandemia de coronavirus, pentru că ”orice fotbalist poate să trăiască șase luni sau un chiar un an fără să fie plătit. Noi nu simțim disperarea pe care o trăiesc alții în fiecare zi”.

Urmărește-ne pe Google News