• Portofino a devenit un adevărat hotspot VIP în ultimii ani. Rod Stewart s-a căsătorit și el acolo, iar superstaruri precum Kim Kardashian se bucură de „dolce vita” în stațiunea din nord-vestul Italiei, de pe țărmul Mediteranei, la poalele Apeninilor Ligurici. .

Apariție pe iaht: Becker și soția lui au fost conduși la petrecerea de vineri seară, din Piazza Martiri DellOlivetta din Portofino, într-un iaht „Rivarama 44”: Prețul de închiriere al ambarcațiunii cu motor de 13,40 metri, care poate atinge o viteză maximă 41 noduri (75 km/ h), este de 3.000 de euro pe zi.

Locația: Becker s-a căsătorit în fosta mănăstire La Cervara. El și soția lui au fost cazați acolo, într-una dintre cele 11 camere. Costuri estimative: 30.000 de euro.

Fosta mănăstire La Cervara a găzduit nunta de lux

Șeful Hugo Boss și Gullit, prezenți la nuntă

Invitații, precum miliardarul pharma Willi Beier (63 de ani), șeful Hugo Boss, Daniel Greider (62 de ani), legendarul fotbalist olandez Ruud Gullit (62 de ani) și agentul Edoardo Artaldi, fostul manager al al lui Novak Djokovic, au fost cazați. Cei mai mulți dintre invitați au stat la hotelul de lux „Belmond Splendido Mare”, unde o noapte de cazare este și 2.600 de euro. Costuri estimative de cel puțin 50.000 de euro.

10.000 de euro doar pentru „petrecerea burlacilor”

Petrecerea burlacilor a avut loc cu aproximativ 80 de invitați, în Ristorante Puny, cu o vedere la Castello Brown. O farfurie cu spaghete: costă de la 40 de euro! Un insider estimează că meniu pentru cei aproximativ 80 de invitați, fără băuturi, a fost de cel puțin 100 de euro de persoană. În total, aproape 10.000 de euro.

Detalii despre seara nunții sunt foarte puține. 150 de participanți, meniul nu a putut fi sub 300 de euro. Nici tortul de nuntă pe 4 niveluri nu a fost ieftin, la fel ca și corul care a cântat muzică gospel. În total, cel puțin 50.000 de euro.

150 de invitați au fost la nuntă

De asemenea, nenumărate limuzine închiriate au adus invitații la mănăstirea de pe Monte di Portofino. Cel puțin 7.000 de euro.

În total, cheltuielile s-au ridicat la minimum 150.000 de euro.

Boris Becker a vândut fotografiile de nuntă pentru o sumă de cinci cifre cu care ar putut să plătească câteva facturi.

Cei doi miri își oferă verighetele

Rămâne neclar dacă Boris Becker, care a petrecut opt ​​luni într-o închisoare britanică pentru fraudă în insolvență și și-a declarat public falimentul, a reușit să gestioneze singur evenimentul.

A fost cea de-a treia nuntă a fostului mare jucător de tenis. Becker a mai fost căsătorit cu Lilly Becker (48 de ani, între 2009 și 2018), cu care s-a însurat la St. Moritz GR. Cei doi au împreună un fiu, Amadeus, 14 ani. Cu prima soție, Barbara (1993-2001), are doi băieți, Noah și Elias.

Faliment personal și pușcărie în Anglia

În aprilie 2022, Boris Becker a fost condamnat de justiția britanică la doi ani și jumătate de închisoare, după ce a fost găsit vinovat că a ascuns active şi împrumuturi în valoare de 2,5 milioane de lire sterline pentru a evita plata datoriilor.

Fostul sportiv și-a declarat falimentul personal pe 21 iunie 2017, din cauza unui împrumut de 3 milioane de lire sterline făcut la banca privată Arbuthnot Latham şi nereturnat, pentru o proprietate din Mallorca, Spania.

A stat opt luni și jumătate în închisoare, în Anglia. Boris Becker a fost eliberat pe 15 decembrie 2022 și deportat în Germania.

Becker are un palmares impresionant, cu 49 de trofee, dintre care 6 de Grand Slam: două Australian Open, trei Wimbledon, un US Open. La reușitele neamțului a contribuit și Ion Țiriac, în calitate de manager și antrenor.

 Foto: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News