Bat clopotele de nuntă pentru Cristiano Ronaldo, 35 de ani, atacantul portughez de la Juventus, și iubita lui, argentinianca Georgina Rodriguez, 26 de ani.

Conform The Sun, CR 7 și Georgina au petrecut ultimul weekend împreună pe iahtul deținut de fotbalist. Iar fotbalistul i-ar fi oferit iubitei sale inelul de logodnă.

”Este un inel de logodnă, a confirmat Lazar Cebbar, proprietarul magazinului de bijuterii Elizza din Zurich. Ceea ce este foarte special este dimensiunea diamantului central, este de excepție”.

Acest inel costă mult peste 100.000 de franci elvețieni (n.r. 90.000 de euro). Dacă este vorba de trei carate – nu se vede în imagine – suntem chiar în jurul a 300.000 de franci elvețieni (n.r. 270.000 de euro).

Lino Cebbar:

Dar asta nu este tot. Pe imaginile postate de Georgina există și un al doilea inel. ”Ar trebui să fie verigheta” a spus Cebbar.

De asemenea, un lanț se vede la gâtul modelului: ”Acesta este un așa-numit lanț cubanez, extrem de actual, din aur de 18 carate. Prețul: între 45.000 și 130.000 de euro”.

Georgina Rodriguez este, de mai bine de 3 ani, partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (2 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi 3 copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Urmărește-ne pe Google News