”Tata a intrat în vestiar, când a auzit despre ce făcuse Costea, și l-a luat tare pe Mihai: «Am auzit că jucat la pariuri!». El a susținut că nu există poze actuale cu el jucând la pariuri și că cele existente pe piață sunt unele mai vechi. Tata i-a spus: «Dacă te prind cu minciuna, să știi că te voi da afară»! Când au fost prezentat fotografiile și era evidente că ele erau actuale, n-a mai avut ce face, Mihai a trebuit să plece de la echipă. Vă dați seama, ne-a mințit și pe noi! Oricum, i-ați făcut un bine. S-a dus la bani mulți și dă și o grămadă de goluri la arabi”, ne-a declarat marți, la turneul de tenis ”BRD Năstase-Țiriac Trophy”, Cătălin Mulțescu.

”Dosarul Mihai Costea” s-a aflat de nenumărate ori pe masa Comisiei de Disciplină și de Etică a FRF, dar lucrurile stagnează. Nu s-a luat, încă, nicio decizie, deși culpa jucătorului este una cât se poate de evidentă (investigațiile ulterioare au relevat faptul că a pariat inclusiv pe meciuri din Liga 1, unul dintre acestea fiind Pandurii – Concordia 2-0).

În prezent, Mihai Costea (27 de ani) evoluează pentru Al-Ittihad Kalba, liga a doua din Emiratele Arabe Unite. În 10 partide, a puncte de 14 ori!

 

Urmărește-ne pe Google News