Câțiva au jucat sporadic – bosniacii Zoran Novakovici și Boris Keca, iar macedoneanul Bogatinov n-a jucat în niciun meci oficial. Relativ bine s-a comportat un alt macedonean, Daniel Georgievski.

Cei care și-au lăsat cel mai puternic amprenta la Steaua au fost muntenegreanul Stefan Nikolici, cel care a calificat echipa în primăvara europeană din 2012, după „dubla” de senzație cu AEK Larnaca (3-1 pentru Steaua), și sârbul Novak Martinovici. Acesta din urmă a jucat cel mai mult și cel mai bine dintre toți jucătorii ex-iugoslavi trecuți prin curtea „roș-albaștrilor”.

Novak Martinovici (31 de ani) este, în acest moment, liber de contract. Martinovici a plecat de la Steaua în China, la WH Zall, dar n-a făcut mulți purici, iar apoi s-a transferat la Steaua Roșie Belgrad, care, din vara trecută, i-a desfăcut contractul. Și, de atunci, Novak e șomer.

Novak Martinovici e șomer de peste un an

Stefan Nikolici n-a ajuns șomer. El a trecut în ultimii  doi ani, de când a plecat de la Steaua, prin Coreea de Sud (Incheon United), Bulgaria (ȚSKA Sofia), Croația (NK Istra 1961), Polonia (Termalica). Acum, Nikolici a ajuns la altă formație: Radnik Surdulica, formația care ocupă locul 12 din 16 echipe în campionatul Serbiei.

 

Urmărește-ne pe Google News