Selecţionerul Răzvan Lucescu, împreună cu soţia şi cei doi copii, se află în concediu.

Răzvan Lucescu (41 de ani) se bronzează în Grecia. Selecţionerul României şi-a dus familia într-un concediu de 10 zile în vechea Eladă, dorind să se destindă alături de cei dragi, după un sezon încărcat.

“Anul ăsta merg în vacanţă în Grecia. Ai mei sunt deja acolo, plec şi eu acum. Sper să mă relaxez, după un sezon destul de solicitant”, a mărturisit, miercuri, pentru Libertatea, Răzvan Lucescu. Selecţionerul echipei de fotbal a României, care va sta la malul Mării Egee până la finalul săptămânii viitoare, a mai precizat că îşi doreşte un concediu liniştit, în care să “uite” de fotbal. Cei care vor beneficia din plin de zilele libere ale fostului portar al Sportului Studenţesc vor fi soţia, Ana-Maria, şi copiii, Marilu (17 ani) şi Matei (14 ani), cărora le-a promis o vacanţă pe cinste.

«Revin în ţară săptămâna viitoare»

Cum Răzvan nu şi-a propus să “fure” tot soarele Greciei, stând toată ziua la plajă, familia Lucescu va face şi câteva excursii. Printre obiectivele pe care cei patru doresc să le viziteze se numără muntele Olimp, Meteora, cu celebrele mânăstiri construite în vârful stâncilor, şi, bineînţeles, Acropole, “stânca sacră” a capitalei Greciei, Atena.

Urmărește-ne pe Google News