Didier Deschamps și-a început discursul mulțumind publicului pentru atașamentul arătat componenților formației „Cocoșului galic”. „Din  primele zile ale cantonamentului de la Biarritz, am putut vedea ce entuziasm era acolo. Apoi am văzut atmosfera de la Nantes, la jocul cu Camerun (3-2), și pe cea de la Metz (la 3-0 cu Scoția), dar și cea fost în fața hotelului nostru. Este magnific. O susținere de asemenea amploare n-am avut niciodată înainte de începutul unei competiții”, a spus Deschamps.

Selecționerul francez are totuși o problemă. Nu mai vrea să-și vadă jucătorii „sufocați” de suporteri: „Am considerat mereu un privilegiu să dăm bucurie oamenilor. Dar săptămâna aceasta avem nevoie de pace, de calm pentru că startul competiției se apropie!”.

„Este o competiție uriașă, mai ales că Franța trece prin probleme sociale, dar care va da posibilitatea francezilor să evadeze. Francezii vor să ne vadă câștigând. Fiindcă am învins în 9 din ultimele 10 partide, încrederea tuturor a crescut foarte mult. Dar presiunea nu riscă să devină prea mare”, a mai spus selecționerul francez.

 

Urmărește-ne pe Google News