Purtătorul de cuvânt al instanței, Cornelia Heiner, a explicat că „după ce a fluierat sfârșitul primei reprize, când mergea la vestiar, pârâtul, enervat de prestația arbitrului, i-a turnat reclamantului conținutul unei halbe de bere în cap”.

În acțiunea sa, Nicolas Winter își vede „drepturile personale” încălcate de „dușul cu bere” și invocă „durere și suferință”.

Purtătoarea de cuvânt a tribunalului districtual afirmă că „a fost denigrat public într-o anumită măsură. Evenimentele au fost, de asemenea, extrem de prezente în mass-media, datorită numeroaselor videoclipuri disponibile pe internet”.

Ulf N., antreprenor și sponsor de lungă durată al celor de la FSV Zwickau, și-a recunoscut fapta la audiere. Cu toate acestea, el neagă și că l-ar fi insultat pe arbitrul Winter.

Apărarea precizează că „reclamantul este, de asemenea, vinovat de neglijență contributivă, deoarece a mers prematur la cabină împotriva instrucțiunilor personalului de securitate”.

Instanța intenționează să-și anunțe decizia pe 24 septembrie.

Procedura penală a fost încheiată. Parchetul a impus o amendă de 450 de euro pentru insultă.

Sponsorul fost deja interzis pe stadioane timp de 3 ani, iar FSV Zwickau a trebuit să plătească 15.000 de euro către federației.

Zwickau a pierdut la masa verde, rezultatul pecetluind retrogradarea saxonilor în divizia a patra.

Urmărește-ne pe Google News