Designul tricourilor este cel lansat în toamna lui 2017 odată cu noua identitate a echipei naționale. Diferă însă modul în care este croit. „Nu mai sunt largi, precum cele de până acum, sunt mult mai confortabile”, spune Teodora Meluță, componentă a echipei naționale a României, citată de site-ul frf.ro.

Echipamentul dedicat naționalelor feminine este realizat, de asemenea, ținând cont de ultimele noutăți tehnice. Este fabricat din poliester special pentru sport căruia i s-a aplicat un tratament special de ultima generație ce oferă articolelor o mai mare rezistență la transpirație. Mai mult, în zonele propice transpirației – în părțile laterale ale tricoului – s-a folosit sistemul Micro-Mesh, o tehnologie care ajută la evaporarea transpirației, mărind confortul sportivului.

Se regăsesc în continuare semnele distinctive, precum identitatea echipei naționale, element realizat prin tehnica flock-saten, un transfer termoadeziv cu efect 3D, care îi conferă maximă vizibilitate cu calitate fotografică, dar și imprimeul realizat prin tehnica „embossed” care prezintă vulturul – figura reprezentativă a scutului României.

Tricolorele vor evolua pentru prima dată în acest echipament la Alanya Gold City Cup, turneu din Turcia desfășurat în perioada 27 februarie – 5 martie.

Naționala feminină și-a aflat adversarii din preliminariile EURO 2021. Tricolorele au fost repartizate în Grupa H, alături de Elveția, Belgia, Croația și Lituania. Câștigătoarele celor 9 grupe alături de cele mai bune trei locuri doi se vor califica direct la turneul final, alăturându-se țării-gazdă, Anglia. Celelalte șase ocupante ale pozițiiilor secunde vor disputa un play-off, în sistem tur-retur, astfel urmând a se stabili celelalte trei care se vor califica la EURO 2021.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5


Citește și: Cum sunt mințite femeile din România să nască prin cezariană, pentru șpagă, prin boli inventate! La spitalul doctorului fals, rata naşterilor prin cezariană e de 86%, față de 36% media națională

Urmărește-ne pe Google News