Conform fostului internațional, contractul dintre părți a fost deja semnat. Gică Popescu așteaptă acum și efectuarea, în luna martie, a recepției stadionului Giulești.

„Macedonia de Nord a semnat cu MTS să se antreneze pe stadionul Ghencea”, a dezvăluit Gică Popescu la Telekom Sport.  

„Urmează Giuleştiul, care sperăm să fie undeva în martie gata, avem cele 150 de baze care sunt în construcţie şi ţin foarte mult la aceste baze pe care le consider la fel de importante cum sunt cele 3 stadioane, două terminate”, a adăugat Gică Popescu.

În urma tragerii la sorţi, pe Național Arena se vor juca meciurile din grupa C, din care fac parte Austria, Olanda, Macedonia de Nord şi Ucraina.

Totodată, pe cel mai mare stadion al țării se va disputa și un meci din optimile de finală ale competiției.

Pentru Euro 2020, România şi-a asumat că va reconstrui stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, pentru a fi utilizate ca baze de pregătire pentru naţionalele care vor veni la Bucureşti.

După ce recepția a avut loc în noiembrie 2020, stadionul Steaua a intrat în administarea CSA Steaua, dar va fi gestionat de MTS pe parcursul turneului final din această vară, notează Gazeta Sporturilor.

Euro 2020 a fost decalat cu un an din cauza pandemiei de COVID-19, fiind reprogramat în perioada 11 iunie-11 iulie 2020.

Stadion Steaua, caracteristici:

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 de euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News