FC Timişoara păstrează şanse mici de calificare în primăvara europeană, consecinţă cât se poate de normală a faptului că elevii lui Sabău nu au înscris nici un gol pe durata celor trei meciuri disputate în Europa League. Săptămâna viitoare se împlinesc trei luni de la ultima reuşită a bănăţenilor în competiţiile continentale.

Trei luni fără gol în Europa

După Şahtior – Timişoara (2-2), meci disputat pe 29 iulie, au urmat alte şase partide fără gol marcat: returul cu ucrainenii (0-0), “dubla” cu Stuttgart (0-2 şi 0-0), cu Ajax (0-0), cu Dinamo Zagreb (0-3) şi cu Anderlecht (0-0). O parte a puţinilor suporteri prezenţi pe stadion, joi seară, la confruntarea cu belgienii şi-a fluierat favoriţii.

Reacţia acestora a stârnit nemulţumirea mijlocaşului Artiom Karamyan, care le-a recomandat nemulţumiţilor să stea acasă! “Decât să vină suporterii la meci să ne huiduie, mai bine să stea acasă şi să jucăm fără spectatori. Fanii adevăraţi sunt cei care cântă 90 de minute”, a clamat cu tupeu armeanul.

Contrazis de Bourceanu

Reacţia lui Artiom Karamyan nu a fost împărtăşită de Alex Bourceanu (foto), colegul său din linia de mijloc a lui FC Timişoara. “Îi înţeleg pe fani, e dreptul lor să fie supăraţi. Am avut toţi, în frunte cu mine, o zi mizerabilă cu Anderlecht”, a declarat fotbalistul de 24 de ani.

Urmărește-ne pe Google News